Δραστηριότητες - Συναυλίες

 8/12/13: "Η  Αλληλεγγύη στο τραγούδι", τραγούδια και δυο θεατρικοί μονόλογοι με θέμα την Αλληλεγγύη. Η συναυλία  δόθηκε στην Ανοιχτή Συνέλευση της Ομάδας Πολιτών "Αλληλέγγυοι Δρόμοι" στο Μαρούσι, στην αίθουσα  ΚΑΠΗ που φιλοξενείται στις Εργατικές Πολυκατοικίες του Δήμου Αμαρουσίου.

6/1/14: Συναυλία στον Χώρο Τέχνης "Ιδιόμελο".  Αντί εισιτηρίου μία τηλεκάρτα αξίας 5 ευρώ για τους μαθητές  των φυλακών του Αυλώνα.

7/2/14: "Η Αλληλεγγύη στο τραγούδι", τραγούδια με θέμα την Αλληλεγγύη, υπέρ του Περιβαλλοντικού Συλλόγου "Η Κασταλία"στην κοπή της πίτας του συλλόγου στην μαρουσιώτικη ταβέρνα "Ιππόκαμπος".

28/3/14: Συναυλία στο Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" στη Λυκόβρυση, υπέρ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Λυκόβρυσης.

24/10/14: "Νερό Νεράκι"  - τραγούδια και μύθοι για το Νερό, στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν προσφορές σε είδος υπέρ του Μητροπολιτικού ΚοινωνικούΙατρείου στο Ελληνικό (είχε γίνει έκκληση για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες και πάνες).

12/11/14 : "Νερό, Νεράκι" - τραγούδια και μύθοι για το Νερό, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Η συναυλία δόθηκε σε συνεργασία με το νεοσύστατο, τότε,  Φιλοζωικό Σωματείο Αμαρουσίου  "ΣΩ.ΦΙ.Α", για την οικονομική του ενίσχυση.

31/1/15: Συναυλία στην ταβέρνα "Ιππόκαμπος" στο Μαρούσι, υπέρ του Περιβαλλοντικού  Συλλόγου "Η Κασταλία", για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

1/2/15 Συναυλία στην αίθουσα ΚΑΠΗ των Εργατικών Πολυκατοικιών στο Μαρούσι, υπέρ της ΕΠΑΨΥ (Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας), για την κοπή της πίτας της.


26/4/15: Συναυλία στον Ξενώνα ψυχικά πασχόντων  "Στην Άκρη της Πόλης", στην Πεντέλη.

24/6/15: Συναυλία υπέρ της ΕΠΑΨΥ, στη αίθουσα ΚΑΠΗ των Εργατικών Πολυκατοικιών στο Μαρούσι


2/9/15: "Νερό Νεράκι" - τραγούδια και μύθοι για το Νερό, στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο Χαλανδρίου.

23/9/15: "Νερό Νεράκι" - τραγούδια και μύθοι για το Νερό, στο Δημοτικό Θέατρο της Πεύκης, σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης και το Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης. Η συναυλία δόθηκε με αφορμή την υποδοχή των νέων μαθητών στο σχολείο. Συγκεντρώθηκε γραφική ύλη για τους έχοντες ανάγκη.

2/10/15: "Νερό Νεράκι" - τραγούδια και μύθοι για το Νερό, στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βϋρωνα.  Συγκεντρώθηκαν φάρμακα για τις Δομές Αλληλεγγύης της περιοχής.


22 και 23/11/2016: "Πού θα πάει η βαλίτσα;", μουσική παράσταση που δόθηκε στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο, με εθελοντική συνεισφορά, αντί εισιτηρίου, για τον σύλλογο καρκινοπαθών - φίλων - ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι.

13,  14 και 17/5/17: "Σερσέ λα Φαμ', μουσική παράσταση που δόθηκε στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο με εθελοντική συνεισφορά υπέρ του Κ.Ε.ΦΙ. (η πρώτη παράσταση). Η δεύτερη και η τρίτη με ελεύθερη είσοδο και εθελοντική συνεισφορά για το ταμείο της ομάδας.

24/9/17: "Σερσέ λα Φαμ', μουσική παράσταση που δόθηκε στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο με εθελοντική συνεισφορά υπέρ του Χριστοδουλειου Ιδρυματος.

12/1/18: "Τhe noise of Greece", μουσική παράσταση για το Σύλλογο "Αμαρυλλίς" στη μουσικη σκηνή Βαβέλ στο Μαρούσι. Με το Σύλλογο η ομάδα κρατάει μια σταθερή σχέση συνεργασίας τα τελευταία χρόνια και τουλάχιστον μια - δυο φορές το χρόνο συμπαρίσταται στις δράσεις του.

3/6/18: "Εύα! Να ένα μήλο",  μουσική παράσταση για την Πτώση και τη Μεταμόρφωση, υπερ του Σωματείου "Hearing Voices", στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο στο Μαρούσι

13/10/18: "Εύα, να ένα μήλο", για τη ΜΚΟ "ΑΙΤΗΜΑ στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο.

24/11/18: "Εύα να ένα μήλομουσική παράσταση για την Πτώση και τη Μεταμόρφωση, όπως δόθηκε για τη συλλογικότητα "Μανώλης Γερανιος" στη Λούτσα.

8 και 9/6/19: Το Τρένο των Τρελών μουσική παράσταση στον Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο για τον Πανελλήνιο Σύλλογο κακοποιημένων γυναικών και ανήλικων παιδιών ΒΟΗΘΕΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΖΩΗ

2/7/21: νερό νεράκι, μια γουλιά ακόμα  στο Φεστιβάλ Ρεματιάς στα πλαίσια του Hydrant Festival


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου