για την Ομάδα

Τον Σεπτέμβρη του 2013, κάποιοι Μαρουσιώτες τραγουδιστές… μπάνιου άφησαν τη ντουζιέρα και τα σαπούνια στη σαπουνοθήκη και φτιάξαν την μουσική ομάδα “Αλληλέγγυες Νότες”. Εκεί άρχισαν να τραγουδούν ο ένας για τον άλλο και όλοι για όλους. Από τότε συναντώνται σε εβδομαδιαία βάση και προβάρουν τραγούδια, εμπλουτίζοντας το ρεπερτόριό τους, δίνουν συναυλίες και τραγουδούν πάντα αλλη­λέγγυα.
Στην ομάδα μας συμμετέχουν, μαζί με τους ερασιτέχνες τραγουδιστές και οργανοπαίχτες, και επαγγελματίες μουσικοί ή και τραγουδιστές, που για δικούς τους λόγους γλυκάθηκαν από την παρέα και την ιδέα της Αλληλεγγύης, βοηθώντας την μουσική μας εξέλιξη.
Η ομάδα είναι μια μικρή κοινότητα εσωτερικής αλληλεγγύης, δημιουργώντας σχέσεις προσώπων και κύκλο αλληλοβοήθειας σε όλα τα επίπεδα, αναζητώντας και εφευρίσκοντας τη χαρά, στην παρέα και στο τραγούδι. Και να αναπτύξει το μήνυμα της Αλληλεγγύης στην κοινωνία του Αμαρουσίου, στην οποία γεννήθηκε, αλλά και σε ευρύτερο κοινωνικό κύκλο, εφόσον οι ανάγκες των ανθρώπων δεν περιχαρακώνονται η κάθε μια στο προάστιό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου